Een houten plantenbak buiten plaatsen? Met een houten plantenbak van hardhout creëer je meer sfeer in je tuin.  Wil je de tuin een chique uitstraling geven? Kies dan voor een mooie houten plantenbak. Een houten plantenbak is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Je kunt er namelijk verschillende soorten planten in kwijt. Denk bijvoorbeeld aan bloemen of groente. Ook grote bomen als olijfbomen of een buxus kunnen in de plantenbak staan.

Een houten plantenbak is makkelijk te onderhouden. Het hardhout van de plantenbakken is geïmpregneerd en dus al behandeld. Dit wil zeggen dat er al een verduurzamingsmiddel is toegepast wat het hardhout beschermt tegen bacteriën, insecten en schimmel. Het hardhout is verder niet behandeld met chemicaliën en daardoor geheel biologisch afbreekbaar.

Het is voor een houten plantenbak ook belangrijk dat de plantenbak niet continu in het water staat.

Een houten plantenbak buiten kopen doe je het best bij een specialist zoals doika.be Je vindt hier verschillende soorten houten plantenbakken in alle prijsklassen. Ook kan je bij deze webshop terecht voor informatie en advies over de verschillende soorten planten die er geschikt zijn voor een houten plantenbak buiten.

Een houten plantenbak buiten kopen doe je het best bij doika.be. Je vindt hier een ruim aanbod van de mooiste en meest praktische plantenbakken in alle prijsklassen. Daarnaast kan je op deze website informatie en advies vinden over voor welke soort plant je precies moet kiezen als je hem wilt laten groeien in een houten plantenbak buiten. Heel veel succes met het creëren van meer sfeer in je tuin!