Steeds meer producten zijn online te bestellen en ook steeds meer mensen starten een klein bedrijf op om zelfgemaakte producten te verkopen. Een bijkomend ding hierbij is wel dat de producten op een veilige manier verzonden moeten worden. Je betaalt natuurlijk minder verzendkosten als de verpakking door de brievenbus past. Je kunt daarom een brievenbus doosje kopen om de producten in te verzenden. Deze doosjes zijn gemaakt van kwalitatief karton en zijn in grote hoeveelheden te bestellen. Je kunt ze zelf makkelijk in elkaar vouwen.

Geheel naar wens ontwerpen

Een brievenbus doosje is in allerlei kleuren en afmetingen te bestellen. Het voordeel hieraan is dat je ze volledig naar wens kunt customizen. Zo kun je bijvoorbeeld stickers laten maken van jouw bedrijfslogo en die erop plakken, of kun je nog andere designs of handgeschreven boodschappen toevoegen. De doosjes zijn in bruin of wit verkrijgbaar, maar eventueel ook met een bedrukking erop. Je kunt zelfs kiezen uit een zijsluiting of buitensluiting, of doosjes met of zonder plakstrip.

Vergeet de opvulling niet

Past je product in het doosje, maar is er nog wel lege ruimte over? Dan kun je deze ruimte het beste opvullen met sizzlepak, opvulpapier of bubbeltjesplastic. Op deze manier zal het product niet gaan verschuiven in de verpakking en komen de producten heelhuids bij de ontvanger aan. Naast dat je je logo op de verpakking plaatst, kun je deze bijvoorbeeld vullen met sizzlepak in de kleuren van jouw logo. Dit oogt direct al een stuk professioneler.