De nieuwe collectie genaamd Mflor PVC zijn PVC vloeren met vele voordelen. Zo zijn ze onderhoudsvrij, en zijn ze ook nog waterbestendig en makkelijk zelf te leggen. De ondervloer is gemaakt van kurk, wat de vloer flexibel maakt en ook nog de oneffenheden van de vloer wegwerken. Een groot voordeel dat deze vloer ook nog met zich meebrengt is dat het uiterst geschikt is voor vloerverwarming.

Een PVC vloer bestaat uit een onderlaag die gemaakt is van kurk, terwijl het middelste deel opgebouwd is van gerecycled hout, kalksteen en bamboe. Dit maakt de vloer uiterst sterk,

Andere voordelen van COREtec zijn:

  • De vloer is krasbestendig
  • Het is watervast wat het geschikt maakt voor vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld een badkamer.
  • Eenvoudig te leggen. Dit kun je zelf doen of door vakmannen.
  • Ga je verhuizen? Dan kun je deze vloer makkelijk mee nemen naar je volgende huis
  • Geluidsdempend

Kortom deze vloeren brengen vele voordelen met zich mee. Daarnaast zijn ze in verschillende soorten beschikbaar, in warm houten vloeren, maar ook stoere tegels met een betonlook. COREtec is beschikbaar in zowel tegels als planken. Benieuwd naar de collectie en wil je deze graag bekijken of ben je simpelweg op zoek naar advies voor jouw situatie? Dit kan allemaal bij myfloorshop. Je kan gemakkelijk en gratis een afspraak maken. Mocht je in een situatie zitten waar je niet langs kan komen dan is het mogelijk om advies aan huis te krijgen of online te video bellen. Kortom, myfloorshop denkt met je mee, zowel met vloeren als in passend advies.