Alleen maar voordelen voor jouw hond als je kiest voor vers vlees hond van Animal Food Express. Heerlijk vers vlees voor de hond, en dan zijn er erg veel mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een voordeel pakket voor grote honden voor vier weken, maar je kunt ook denken aan vers paardenvlees of een andere soort. Er kan dan één kg worden gekozen maar ook twee kg of meer. Het vlees wordt altijd bevroren bij je bezorgd en je kunt zelf het bezorgmoment kiezen, wat ook een groot voordeel is natuurlijk. Maar wist je dat je ook advies in kunt winnen over wat voor voer het beste kan zijn voor je hond? Een mooi extraatje en dat kost je niets!

Kies voor vers vlees hond van Animal Food Express

Weet je al waarom je moet kiezen voor vers vlees hond van Animal Food Express? Zoveel mensen zijn je al voorgegaan en honden zijn er dol op! Een hond is natuurlijk een vleeseter en daarom moeten we ons daar ook op focussen in plaats van op brokken. Je hond zal jou ook dankbaar zijn, ze vinden het namelijk heerlijk. Je moet maar eens kijken hoe snel ze bij je zijn als je ze eten wil geven. Als je vragen hebt of je wil een bestelling doen, neem dan contact met ons op en we helpen je snel verder.