Er is veel waar je aan moet denken bij het ontwikkelen van verpakkingsmateriaal voedsel. Er zijn altijd wel aspecten die beter kunnen, misschien ook wel goedkoper of efficiƫnter. Naber Plastics is hier dag in dag uit mee bezig en kan jou hier dan ook in begeleiden.

Misschien heb jij een ontwerp in je hoofd of heb je al wat op papier staan, het is dan tijd om contact op te nemen om samen na te gaan wat de mogelijkheden zijn in de praktijk. Het hele proces, van ontwerp tot eindproduct, kan namelijk door hen begeleid worden. Ze zijn op de hoogte van alles waar aan voldaan moet worden, zoals de beste kwaliteit en hygiƫne van een verpakking. De strenge eisen en normen zijn ook bekend en daar wordt altijd naar gekeken!

Verbeteren verpakkingsmateriaal voedsel

Je bent hier aan het juiste adres als het gaat over het verbeteren van verpakkingsmateriaal voedsel. Naber is namelijk BRC-IoP gecertificeerd en dit wil zeggen dat het gaat over een norm die is ontwikkeld ter bescherming van de consument, en het draagt bij aan de verbetering van de productveiligheid. Het moet ook zorgen voor het terugdringen van afval, klachten en recalls van producten.

Er is een eigen productieafdeling aanwezig om alles heel gedetailleerd uit te werken en na te gaan wat de beste opties zijn. Van begin tot eind wordt de consument op de hoogte gehouden van de te ondernemen stappen. Als je ook benieuwd bent kun je altijd contact opnemen en horen wat ze jou te bieden hebben.