Ben je van plan om binnenkort naar je droompaleis te verhuizen of sta je geregeld bij mensen te verbouwen? Dan gaat er een moment komen dat er een hoop spullen weggegooid moeten worden. Om dit efficiënt te doen, wil je natuurlijk niet telkens naar de milieustraat rijden. Een betere optie is het huren van een grofvuil container van Maton Groep.

Zij verzorgen al jarenlang zowel voor particulieren als bedrijven de afvalverwerking. Dit doen ze op eigen terrein, waardoor je ook nog eens zeker weet dat alles zo duurzaam mogelijk gesorteerd en verwerkt wordt. Niet onbelangrijk in een tijd waarin de aarde ons hard nodig heeft! Zorg er daarom voor dat je een professional zoals Maton Groep kiest voor al het puin dat je kwijt moet. 

De containers van Maton Groep

Het fijne aan dit familiebedrijf is dat je de keuze hebt uit allerlei soorten containers. Heb je geregeld wat kleiner afval, kun je via de containerservice ook rolcontainers huren. Deze worden dan op een afgesproken dag en tijd telkens weer gewisseld. Heb je eenmalig een grote klus, dan kies je waarschijnlijk voor een flinke bouwcontainer. Je kunt kiezen voor een kleinere, zoals een 3 kuub, maar ook voor een grote haakcontainer waar wel 11 kuub afval in past. 

Heb je de juiste container gevonden, dan bestel je die gemakkelijk op de website. Wanneer gewenst wordt hij al binnen 24 uur geleverd op maandag tot en met zaterdag. Met Maton Groep heb je dus totaal geen omkijken naar je afval!