Een band boeken? Een singer songwriter voor jouw bruiloft, een live band voor jouw bedrijfsfeest of een pianist voor jouw luxe diner. Live muziek geeft aan elke gelegenheid een speciale toevoeging en is gemakkelijk online te boeken op Evenses. Lees hier hoe je dit het beste kunt doen en waarom live muziek die extra toevoeging kan zijn voor jouw evenement.

Een live band maakt er een feest van

Een goede band weet uit elke situatie het beste te halen, en zorgt altijd voor een leuk feest. De band voelt de behoefte van het publiek goed aan en weet met de juiste nummers op het juiste moment elk publiek mee te krijgen. Toch zal u eerst de juiste band voor uw bedrijfsfeest moeten ontdekken. Op Evenses kunt u gemakkelijk bands boeken in 4 leuke stappen:

  • Vind de band naar uw smaak.
  • Vergelijk de prijzen tussen verschillende bands.
  • Lees de reviews van de band.
  • Kom direct in contact met uw favoriete band!

Bands doen het altijd goed op bedrijfsfeesten. Het woord band is natuurlijk een containerbegrip, want bands zijn er in allerlei soorten en maten, en zijn daarom soms totaal niet met elkaar te vergelijken. Om van uw bedrijfsfeest een spetterend evenement te maken is het belangrijk dat u een band van de juiste stijl kiest. Hieronder zullen we verder ingaan op de verschillende stijlen en mogelijkheden.

Coverband boeken voor uw bedrijfsfeest

Coverbands doen het vaak goed op bedrijfsfeesten. Coverbands zijn toegankelijk omdat ze nummers spelen die herkenbaar zijn voor iedereen. Of een coverband nu hits uit de jaren 80 covert, of de huidige top-40 in hun repetoir hebben, uw bedrijfsfeest zal onvergetelijk worden. Belangrijk is dat u bij coverbands goed op de hoogte bent van wat voor muziek ze spelen. U kunt hier het beste achterkomen door geluidsfragmenten van de band te beluisteren op Evenses, ook kunt u in contact komen met de artiest en om een setlist vragen.

Feest- en coverbands hebben vaak meer bandleden dan andere types bands. Daarom ligt de prijs van een coverband vaak hoger. Sommige coverbands leveren het totale pakket, inclusief lichtshow en geluidstechnici. Dit kan dus ook verklaren waarom de prijs soms hoger ligt dan bij een popband, rockband of jazzband.